PERSONDATAPOLITIK

Her kan du læse om vores persondatapolitik. 

Dette gælder for de oplysninger du afgiver os - enten ved tilmelding til nyhedsbrevet eller køb i shoppen (det elsker vi når du gør).

Designdyret.dk er dataansvarlig for dine personoplysninger. 

HVILKE OPLYSNINGER GEMMER VI?

Når du besøger hjemmesiden, indsamler vi nogle informationer, fx hvilke sider du besøger, hvilken browser du bruger og hvilke søgninger du laver i vores søgefelt. 

Den information bruger vi til at forbedre din oplevelse i shoppen, fx at vise de mest relevante produkter for dig. Det er jo spild af din tid, at vi ikke forsøger at gøre det så godt som muligt for dig. 

Vi kan også bruge informationen til at målrette markedsføring, så du får det mest relevante fra os. 

Vi bruger også de informationer du indtaster ved købet til at sende dig varen det rigtige sted hen, og email og mobilnummer bruges til at sende dig Track & Trace nummeret til din ordre.

Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev, bruger vi din email eller mobil til at afsende emails eller sms'er med relevante nyheder, rabatter og tilbud. 

Videregivelse af informationer

Dit navn, adresse, email, telefonnummer samt ordrenummer og specifikke leveringsønsker overleveres til GLS, PostNord, DAO, Sand Spedition eller en transportør, der foretager leveringen af din ordre. 

Oplysningerne kan overgives til eksterne samarbejdspartnere, til fx teknisk drift, forbedring af hjemmeside eller retargeting. 

En af disse databehandlere er Google Analytics v/ Google LLC, etableret i USA og Facebook. 

De fornødne garantier for overførsel af oplysninger til USA er sikret gennem databehandlerens certificering under EU-U.S. Privacy Shield, jfr. EU Persondataforordningens art. 45. 1. kopi af Google LLC's certificering kan findes her: https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt000000001L5AAI

Indsigtsretten

Du kan til enhver tid få udleveret hvad vi ved om dig. 

Hvis du ønsker det udleveret, skal du sende en skriftlig anmodning til hej@designdyret.dk - og sende dokumentation for, at du er den du er. 

Retten til sletning

Du kan vælge at få os til at slette dine data vi har om dig. 

Sikkerhed

Vi bruger alle tekniske foranstaltninger for at sikre dine data og har sikret os at bruge de rette samarbejdspartnere til den sikring. Det er blandt andet vores shopsystem Shopify og vores nyhedsbrev leverandører Mailchimp og Ubivox. 

Kontaktoplysninger

Designdyret ApS er dataansvarlig for de persondata du afgiver på designdyret.dk. 

Hvis du har spørgsmål, er du altid velkommen til at skrive på hej@designdyret.dk. 

Designdyret ApS
Hovedgaden 512
2640 Hedehusene

Version

Dette er første version af Designdyrets persondatapolitik, opdateret 24. maj 2018.