Gratis Fragt v/ køb over 399 kr til Pakkeshop Unikke plakater Sikker levering Ships Worldwide ??
Min pædagog er

Min pædagog er plakat

DKK 99,00

På lager | Fri Fragt over 399,-

Varenr. DP-0071
fra Designdyret

Model: Min pædagog er plakat

Har du en helt speciel pædagog du gerne vil sige tak for at have passet dit barn i vuggestuen, børnehaven eller måske en specialpædagog tilknyttet dit barn, så kan denne "Pædagog plakat" være den ekstra gave, som viser hvor meget du sætter pris på han eller hun. 

Gave til pædagog

Denne pædagog plakat kan du indramme og bruge som en rigtig sød gave til pædagogen i børnehaven eller pædagogstudenten der nu skal i gang med at passe børnene. Du får gratis fragt på plakaten og den kan købes i forskellige størrelser.

Det er en rigtig god pædagog gave, som kan bruges til alle typer af pædagoger. De små citater af ord på plakaten skal nok ramme rigtig personligt på de fleste.

Teksten på plakaten er holdt i sorte og grålige nuancer, hvilket før at det rosa hjerte stikker mere ud. En rigtig stilfuld plakat der helt sikkert vil passe ind i alle hjem rundt om i Danmark. 

Giv plakaten i gave til en pædagog eller pædagogstuderende og de vil huske dig så længe plakaten hænger på væggen i boligen.

Gave til pædagogstuderende

Vi har rigtig mange der er vendt tilbage med, at de har købt plakaten til en pædagogstuderende, som har været i praktik i børnehaven eller SFO'en. De er der jo typisk kun en 3 - 6 måneder, men gør ofte et stort indtryk i børnenes hjerter. Denne plakat er derfor perfekt som en lille huskeseddel til den pædagogstuderende - at de gør en forskel og er holdt af. Det gør måske også, t når de er udlært kan huske tilbage på tiden som fantastisk.

Der var faktisk en børnehave, som købte 10 eksemplarer - så havde de til de næste mange studerende. 

Farvelgave / Afskedsgave / Tak til

Der er mange måder at sige det på, men når pædagogen stopper (eller der igen sker frygtelige besparelser i det offentlige), så kan vores pædagog plakat være en måde at sige tak til dem. En afskedsgave de kan tage med sig hjem og forstå at de har gjort en forskel på deres arbejdsplads - vuggestuen, børnehaven, SFO'en eller skolen. 

Det er en fin lille gave, som kun koster 99 kroner i A4 og 199 i 30x40 (næsten A3) størrelse. Det er ikke så tit vi har solgt den i større, men du kan godt få den i 50x70 og 70x100 cm også. 

Har du skrevet et takkebrev til pædagogen, men gerne lige vil have en ekstra ting med, så er denne pædagog plakat en rigtig god gave.

 

Fakta om plakaten

Plakaten er produceret i Danmark, på Designdyrets egen kvalitetsprinter fra Canon.

Papiret er 180 g/m2 Canon Matt Coated. Papir i høj og tyk kvalitet.

Bemærk, billedet er vist med en sort ramme som ikke medfølger

Gratis Fragt v/ køb over 399 kr til Pakkeshop
Unikke plakater
Sikker levering
Ships Worldwide

Fra samme kategori

Kurven er tom