Gratis Fragt v/ køb over 100 kr til Pakkeshop Unikke plakater Sikker levering Ships Worldwide Kundeservice: Tlf. 22 59 00 16 (fra kl 09 til 11)
Jungleplejen - Det mystiske æg

Jungleplejen - Det mystiske æg

DKK 49,00

På lager | Fri Fragt over 100,-

Varenr. bb-0001
fra Designdyret

Børnebogen Jungleplejen - Det mystiske æg. 

Den passer til børn i mange forskellige aldre. De mindste babyer og børn vil elske at få den læst op. Når dit barn kommer i skole og begynder at lære og læse, så kan de læse bogen højt - måske for deres mindre søskende.

Jungleplejen er historien om Ellie Fellefant, som ikke går dagpleje - men i jungleplejen. Her møder vi Ellies venner, som laver alt mulig spændende sammen. Altsammen situationer, som sagtens kunne opstå i en rigtig dagpleje. Det gør at børnene kan forholde sig til hvad der sker i historien.

Den har også en morale, at nok kan nye venner virke lidt skræmmende, men i sidste ende er nye venner en god ting og man kan virkelig få det sjovt med dem. 

Hvem har skrevet Jungleplejen

Bogen er skrevet af Brian Brandt (hov - det er jo kaptajnen hos Designdyret) - yep, den er god nok. 

Det er supertalentet Frank Høedt der har tegnet alle tegninger i bogen. 

Det har været en proces, hvor alle børnene har taget del i at finde på historien, og så er den blevet prøvet af hos dagplejen og børnehaven. Testet af et ægte publikum - og de var vilde med den.

Jungleplejens fantastiske univers kan du også få som plakater, hvor vi har lavet en række søde og finurlige plakater. De passer ind på børneværelset og dine børn vil elske figurerne fra Jungleplejen.

Fakta om plakaten

Plakaten er produceret i Danmark, på Designdyrets egen kvalitetsprinter fra Canon.

Papiret er 180 g/m2 Canon Matt Coated. Papir der ikke krøller.

Bemærk, billedet er vist med en sort ramme som ikke medfølger

Gratis Fragt v/ køb over 100 kr til Pakkeshop
Unikke plakater
Sikker levering
Ships Worldwide

Kurven er tom