Gratis Fragt v/ køb over 100 kr til Pakkeshop Unikke plakater Sikker levering Ships Worldwide Kundeservice: Tlf. 22 59 00 16 (fra kl 09 til 11)

Jungleplejen

Ellie og venner fra Jungleplejen

Børneuniverset Jungleplejen

Jungleplejen er et sødt børneunivers der handler om dyr ude i junglen. Det er et fantasi-univers, så det behøver ikke være "korrekt" om dyrene lever i junglen eller ej.

Vennerne går i "Jungle"-pleje, og oplever ting, som børn i dagpleje eller børnehave kan opleve. Det lige fra at sidde og swipe på en iPad til at lege i sandkassen.

Det er Designdyret der selv står bag Jungleplejen og med hjælp fra den anerkendte tegner Frank Høedt har vi skabt figurene, som børnene elsker at læse og se på.

Bogen - Det mystiske æg

Den første bog i serien handler om vennerne Ellie Fellefant og Polle Panda, der finder et mystisk æg. Hvad gemmer der dog sig i ægget. Er det en ny ven eller er det måske noget skræmmende.

Det er 24 sider med skønne og dejlige illustrationer, en god historie med en morale om nye venner og en lykkelig afslutning.

Køb "Jungleplejen - Det mystiske æg" her

Bogen Jungleplejen

Plakater af Jungleplejen

Vi har lavet en række skønne plakater med de velkendte dyr og venner fra Jungleplejen. Håndtegnede på samme måde som børnebøgerne er det, tilsat lidt ekstra tekst eller krøllede ideer.

Gratis Fragt v/ køb over 100 kr til Pakkeshop
Unikke plakater
Sikker levering
Ships Worldwide

Kurven er tom