Gratis Fragt v/ køb over 399 kr til Pakkeshop Unikke plakater Sikker levering Ships Worldwide ??

Fotokunst plakater

Vi elsker gode fotos. Derfor har vi taget og fundet nogle af de bedste billeder og lavet en række fotokunst plakater. Alle med hver deres farve, stil og motiver. 

Vi har desværre ingen produkter der matcher dine kriterier

Fotokunst med natur

De smukkeste opstillinger finder vi i naturen og det afspejler en del af vores fotokunst plakater sig også ved. Det er også altid i den skønne natur som fotograferne finder deres store inspiration. Fra de små græsstrå, blomster og til bjerglandskaber og store sletter. 

Det er ofte helt nede i detaljen du finder naturens finurligheder. Det er detaljer som når planterne skaber mønstre der går igen overalt, snefnug der krystalliserer og søer der skabes af isen der smelter. Naturen er noget vi som mennesker stræber efter at forstå, men nogle gange skal vi bare lade os forføre af deres tiltrækningskraft. 

Det er den forførelse vi gerne vil fange med vores fotokunst plakater inspireret af naturen. Billeder du bare ikke kan få øjnene fra. 

Fotokunst i sort hvid

For det nordiske hjem er trenden lige nu sorte og hvide farver, men få pangfarver. Det kommer selvfølgelig også an på din bolig, men det er meget stilsikkert at holde sig til sort og hvid. 

Designdyret er også selv glade for den lidt stringente sorte og hvide stil, derfor har vi en rækker plakater i sort hvid fotokunst. Vi har fundet nogle af de bedste fotografer, som er super gode til at spotte landskaber, sne og horisonter i sort / hvid. De plakater vi har er ikke gjort gråtonet i Photoshop eller andre programmer - det er ægte fotos taget af professionelle fotografer. 

Mennesker og kunst på plakater

Hvis der er noget som kan fange din opmærksomhed, er det mennesker og deres ansigter. Det kan være triste mænd, skønne damer eller elskværdige børn. En professionel fotograf forstår at fange det glimt i øjet eller den vinkel, som gør at du bliver draget til plakaten. 

Det er fotokunst når det er bedst. Den følelse vil vi gerne skabe og det er hvad vi leder efter til vores plakater. Det er vores mission - at få dig til at føle.

Galleri af fotoplakater til salg

Vi er ved at skabe et galleri af fotoplakater, som vi løbende udvider når vi kommer rundt i verden eller finder nogle super dygtige fotokunstnere. Dem sætter vi til salg når vi er tilfredse med kvaliteten og det er fotos som gør sig godt på væggen. 

Du bør derfor jævnligt tjekke tilbage på shoppen, følge vores Facebook, Instagram eller VIP klub, så skal vi nok give besked når der er nye fotokunst plakater til salg. 

Gratis Fragt v/ køb over 399 kr til Pakkeshop
Unikke plakater
Sikker levering
Ships Worldwide

Kurven er tom