Gratis Fragt v/ køb over 399 kr til Pakkeshop Unikke plakater Sikker levering Ships Worldwide ??

Design plakater

Hos Designdyret kan du købe design plakater online - og det er et væld af egne designs og fra superdygtige grafikere. 

Du finder moderne plakater til stuen, i smukke farver, nuancer og flere i retro look eller med natur billeder i flot foto stil. 

Alle plakater findes i størrelserne 30x40, 50x70 og 70x100 cm.

Vi har desværre ingen produkter der matcher dine kriterier

Plakater online hos Designdyret

Vi elsker indretning hos Designdyret. Det bruger vi faktisk rigtig meget tid på. Det er med et glimt i øjet, et skørt glimt - de skæve vinkler, de sjove motiver og farver i alverdens temaer. 

Vi leger med design plakater i mønstre, motiver og streger. Der er ikke noget der er helligt. Hos Designdyret får du ikke en rød tråd med de samme typer plakater. Det er originale og unikke plakater, som vi er overbevist om vil pynte i boligen i den rette sammensætning. 

Det er ikke alle plakater som passer ind i dit hjem - og det er ikke pointen. Det er meningen at du skal finde den unikhed der passer ind på din væg i stuen.

Det er ikke sikkert du finder den design plakat du leder efter. Det vigtigste er, at når du ser plakaten, så er du ikke i tvivl. Den følelse er vigtig - for det er det som gør det sjovt og behageligt at sætte sig i sofaen, med en varm kop kaffe - og så bare nyde hvordan du har fået indrettet din bolig. 

Design plakater til væggene

Design er ikke forbeholdt møbler og interiør til boligen. Det er også til væggene! Flotte designplakater pryder dine vægge og der findes plakater i alle stilarter, også nogle der passer til dit hjem og din stil. Ikke alle plakater klæder alle hjem – du skal finde den er er perfekt til dit.

Plakater giver dig mulighed for at udsmykke dine vægge og bruge dem som en del af indretningen. De understreger stilen i rummet og er med til at skabe et hjem med personlighed. Netop personlig indretning er en af tidens største trends og populært som aldrig før. Plakater giver stor effekt uden at koste en formue, og kan let skiftes når du har brug for forandring – en ny plakat giver en ny stil.

Leg bare med designet

Når du indretter er der intet der er rigtigt eller forkert og du må gerne lege lidt. Flere af plakaterne har humor og glimt i øjet, og bidrager til en uhøjtidelig, spændende og eksperimenterende stil. Er du mere til en klassisk stil er der også plakater til dig. Gå efter enkle motiver, i afdæmpede eller sort/hvid nuancer. Nogle plakater er grafiske med skarpe mønstre og motiver, mens andre er blød og harmonisk fotokunst. Nogle er moderne, andre er retro. Der findes noget til enhver smag!

Alle rum kan udsmykkes med plakater

Plakaterne fås i forskellige størrelser, så du har mulighed for, at vælge netop den der passer ind hos dig. Der er mange måder at style plakaterne på. En plakat kan hænge alene for et enkelt og stramt udtryk. Det giver plakaten ekstra opmærksomhed, så hvis du holder særligt af en plakat, kan du udstille den sådan. Har du derimod flere yndlings kan du lave en gallerivæg. Her er det flot at blande forskellige typer plakater – eksempelvis nogle med motiv eller foto og nogle med citat. Du kan også sætte nogle af dine egne fotos imellem. Det giver et skønt, kreativt udtryk! Hvis du vælger ens rammer til plakaterne giver det et samlet, roligt udtryk. Hvis du vil gå all-in på kreativitet og personlighed kan du bruge forskellige rammer eller fint tape – kun fantasien sætter grænser!

Designplakater behøver ikke hænge på væggen

En indrammet plakat kan stå på en hylde eller kommode og være en del af et skønt stilleben med alle dine yndlingsting. Saml vaser, nips og planter i en gruppe og sæt plakaten sammen med. Når plakaten ikke er hængt op, har du også mulighed for nemt og hurtigt at rykke rundt. Både når plakaten indgår i stilleben eller hænger på væggen, kan det være rigtig flot at afstemme farverne, således at farverne i plakaten går igen i resten af indretningen. Det samler rummet og inddrager plakaten, så den bliver en del af den øvrige indretning.

En smuk designplakat er også en oplagt gaveide

Det viser modtageren at du har tænkt på ham/hende og har udvalgt en plakat, du synes passer særligt til dem. Der findes plakater til alle – konfirmanden, studenten, fødselaren, mor og far. Design plakater er en personlig gave, der varer i mange år og kan bringe smil igen og igen.

Gratis Fragt v/ køb over 399 kr til Pakkeshop
Unikke plakater
Sikker levering
Ships Worldwide

Kurven er tom