Gratis Fragt v/ køb over 399 kr til Pakkeshop Unikke plakater Sikker levering Ships Worldwide ??

Citat plakater

En plakat med citater sætter tanker i gang. En god citat plakat ændrer din opfattelse af verden.

Den følelse vil vi gerne være med til at skabe.

Vi har desværre ingen produkter der matcher dine kriterier

Mere om plakater med citat på

En god citat plakat kan være med til at give et smil når folk går forbi den. Den kan få folk til at tænke lidt over tingene - den kan skabe følelser og nye holdninger. 

Vi elsker citater hos Designdyret, og der har altid hængt diverse citater på væggene - ja selv bøger med citater står på reolen. Det er primært billeder med citater på dansk, men der har også ind imellem sneget sig engelske citater frem. Der har også været en swahili tekst en gang, "Hakuna Matata" - det er sådan en fremragende sætning - "ta' det roligt" som de synger i Løvernes Konge. 

Citaterne på plakaterne er dog ofte om livet og dens små finurligheder. Livet er fantastisk og vi skal huske at leve det og ikke tage det for givet. Der er meget lærdom i livet - i det at blive ældre og se tingene fra et nyt perspektiv. Det kan små citater huske dig på i hverdagen. 

Citat plakater er gode gave ideer

Det bedste med plakater, er at de altid er fremragende gaveideer. Specielt citatplakater, som du giver i gaver til dem du gerne vil røre. 

Det kan være chefen der skal forstå, at det er okay at fejle. Derfor har vi lavet "Fejl for pokker" plakaten, som fortæller at det faktisk er den bedste måde at lære tingene på. Når du har fejlet, så husker du det resten af livet - og gør ikke den samme fejl anden gang. 

Det er okay at fejle - bare du ikke laver den samme fejl 2 gange. 

Filmcitater på plakater

Kaptajn Brian fra Designdyret er en kæmpe filmnørd - og filmcitater er det fedeste. Yndlingscitaterne kommer ofte fra film. Har du selv set klassikerne, så husker du jo tydeligt citater som "Show me the money", "You had me at hello", "Yippee-ki-yay, motherfucker", "Hasta la vista, Baby" og jeg kunne blive ved. 

Den største af de lærerige citater kommer helt klart fra Yoda - den lille grønne yodamester fra Star Wars filmene. Der er fx "Do, or do not - there is no try". 

Fra den seneste Star Wars film siger han også noget om det at lære, "The greatest teacher, failure is". Men er det ikke klasse - bør passe perfekt med en iværksætters holdning.

Vi kommer til løbende at lave citat plakater - for vi kan simpelthen ikke lade være. 

Gratis Fragt v/ køb over 399 kr til Pakkeshop
Unikke plakater
Sikker levering
Ships Worldwide

Kurven er tom