Gratis Fragt v/ køb over 100 kr til Pakkeshop Unikke plakater Sikker levering Ships Worldwide Kundeservice: Tlf. 22 59 00 16 (fra kl 09 til 11)

Børneplakater

Designdyret har selv 3 børn - og derfor kommer det os helt naturligt at lave børneplakater. Vi elsker at eksperimentere med motiver, farver, streger og et væld af universer. Det er alle disse plakater til børneværelset et udtryk for. 

Vi har desværre ingen produkter der matcher dine kriterier

Plakater til børn

Plakater på børneværelset handler om indretning af værelset og du skal derfor finde din indre indretningskonsulent når du skal købe dine plakater. 

Vi vil prøve at guide dig til lidt inspiration og hvad du skal tænke over i indretningen. 

Først og fremmest, så skal du selvfølgelig kunne lide plakaten du køber. Du skal synes den er flot eller give mening for dig og dit barn. Det kan være du altid synger "Bjørn Sover" for dit barn når det skal sove - så kan vores plakat med citatet fra den sang være en god ide. 

Den børneplakat findes for eksempel i 2 versioner - en i ren sort og hvid, og en med flere farver på. Det er nemlig det næste du skal tænke på - hvilket farveunivers er der på børneværelset. 

Holder du dit hjem meget stilrent i sorte og hvide farver, så skal du nok købe den enkle plakat - men har du et farverigt hjem (forstået meget bogstaveligt - alle hjem med børn er selvfølgelig farverige billedlig talt ;-)) - så skal du prøve at holde det i forholdsvis ens nuancer. Er vi på drengeværelset, så er det måske blå farver som går igen. Det vil være smart at lade de blå farve nuancer gå igen på plakaterne. 

Tema på børneværelset

Det kan også være, at du kører et tema på børneværelset. Jeg selv har bjørne-tema på min søns værelse - så alle plakater har noget med bjørne at gøre. Der er bjørnebamser. Der er endda et stort bjørnehoved på væggen. Sengetøjet er også med bjørne (nogle gange - har også mere enkle prints på sengetøjet, men der er jeg nok også lidt skadet fra, også at have Sovedyret og over 300 sengetøj styles at vælge imellem.

Nu er Kaptajn Brian også en del af Designdyret, og han har fået overbevist min søn om, at pirater er det fedeste. Derfor har vi lavet en hel serie til de små pirater. Så vil du have pirattema på plakterne, kan du finde en pirat, skib, anker og piratflag. 

Forskellige størrelser på børneplakaterne

Alle vores plakater på Designdyret kommer i 4 forskellige størrelser. Du har den mindste som er en A4 - og derefter en 30x40 (som næsten er en A3, men ikke helt). De lidt større plakater er 50x70 og 70x100 cm. 

De store plakater er ikke så typiske på børneværelset - det vil som oftest være 30 x 40. 

I vores tilfælde skriver vi bredden først og højden til sidst. De fleste af vores børneplakater er på højkant - det vil sige højere end de er brede.

 

Gratis Fragt v/ køb over 100 kr til Pakkeshop
Unikke plakater
Sikker levering
Ships Worldwide

Kurven er tom