Gratis Fragt v/ køb over 399 kr til Pakkeshop Unikke plakater Sikker levering Ships Worldwide ??

Børneplakater

Designdyret har selv 3 børn - og derfor kommer det os helt naturligt at lave børneplakater. Vi elsker at eksperimentere med motiver, farver, streger og et væld af universer. Det er alle disse plakater til børneværelset et udtryk for. 

Vi har desværre ingen produkter der matcher dine kriterier

Plakater til børn

Plakater på børneværelset handler om indretning af værelset og du skal derfor finde din indre indretningskonsulent når du skal købe dine plakater. 

Vi vil prøve at guide dig til lidt inspiration og hvad du skal tænke over i indretningen. 

Først og fremmest, så skal du selvfølgelig kunne lide plakaten du køber. Du skal synes den er flot eller give mening for dig og dit barn. Det kan være du altid synger "Bjørn Sover" for dit barn når det skal sove - så kan vores plakat med citatet fra den sang være en god ide. 

Den børneplakat findes for eksempel i 2 versioner - en i ren sort og hvid, og en med flere farver på. Det er nemlig det næste du skal tænke på - hvilket farveunivers er der på børneværelset. 

Holder du dit hjem meget stilrent i sorte og hvide farver, så skal du nok købe den enkle plakat - men har du et farverigt hjem (forstået meget bogstaveligt - alle hjem med børn er selvfølgelig farverige billedlig talt ;-)) - så skal du prøve at holde det i forholdsvis ens nuancer. Er vi på drengeværelset, så er det måske blå farver som går igen. Det vil være smart at lade de blå farve nuancer gå igen på plakaterne. 

Tema på børneværelset

Det kan også være, at du kører et tema på børneværelset. Jeg selv har bjørne-tema på min søns værelse - så alle plakater har noget med bjørne at gøre. Der er bjørnebamser. Der er endda et stort bjørnehoved på væggen. Sengetøjet er også med bjørne (nogle gange - har også mere enkle prints på sengetøjet, men der er jeg nok også lidt skadet fra, også at have Sovedyret og over 300 sengetøj styles at vælge imellem.

Nu er Kaptajn Brian også en del af Designdyret, og han har fået overbevist min søn om, at pirater er det fedeste. Derfor har vi lavet en hel serie til de små pirater. Så vil du have pirattema på plakterne, kan du finde en pirat, skib, anker og piratflag. 

Forskellige størrelser på børneplakaterne

Alle vores plakater på Designdyret kommer i 4 forskellige størrelser. Du har den mindste som er en A4 - og derefter en 30x40 (som næsten er en A3, men ikke helt). De lidt større plakater er 50x70 og 70x100 cm. 

De store plakater er ikke så typiske på børneværelset - det vil som oftest være 30 x 40. 

I vores tilfælde skriver vi bredden først og højden til sidst. De fleste af vores børneplakater er på højkant - det vil sige højere end de er brede.

Ideer til indretningen

Udsmykning af børneværelset kan være svært, men plakater kan være en rigtig god løsning, da de ikke fylder i rummet. På børneværelset skal der jo først og fremmest være plads til barnet og hvad der nu engang følger med. Det betyder at vindueskarmen måske fyldes med perleplader frem for nips og gulvet med legetøj frem for grønne planter. Hvis du alligevel ønsker lidt stil på børneværelset, så vælg nogle fine børneplakater – hos Designdyret finder du et stort udvalg.

Vælg et tema

Børneplakater er en nem udsmykning og der findes noget til enhver stil. Når du vælger plakater til børneværelset kan du tage udgangspunkt i barnets interesser og lade det være et tema for indretningen. Er dit barn helt vild med dyr? Så gå efter plakater med dyr og lad bjørne og elefanter pryde væggen. Måske vil serien ”Jungleplejen”, som er fuld af søde dyremotiver, også være et hit?
Pirat tema passer perfekt til seje drenge! Vælg plakater med piratflag- og skibe og frygtindgydende pirater, og lad alle små kaptajner slå sig løs på værelset.
Billeder til pigeværelset kan for eksempel være ”Mrs. Rabitti” eller ”Mrs. Bambini”, der med sine afdæmpede og lyserøde toner vil være yndige på pigeværelser.

Baby eller snart teenager?

Når du vælger plakater skal du også tænke på barnets alder. Billeder til babyværelset kan eksempelvis være fra serien ”Everything is better when im with you”, hvor alle plakater har motiver med søde, krammende dyr. Når børnene bliver ældre og synes at motiverne er for barnlige, kan du vælge mere enkle og stilrene retro plakater med citater. Måske er der et citat eksempelvis fra en sang, der passer perfekt til dit barn? Plakater med alfabetet er også et hit til de lidt ældre børn. Det giver en god anledning til sammen at øve bogstaver og alfabet sange.

Plakater gør det let at ændre stilen

Plakater som udsmykning er praktisk, da de er lette at skifte ud efterhånden som barnet ændrer interesser og bliver ældre. Ved at skifte plakater og sengetøjet ud kan du hurtigt forvandle babyværelset til et børneværelse, og børneværelset til et teenageværelse – uden at det koster en formue. Når barnet får en vis alder og begynder at have sin egen mening, så tag dem med på råd og lad dem vælge de plakater de kan lide. Så kan i sammen indrette værelset så det bliver personligt og passer til lige netop dit barn.

Størrelser på børneplakater

Børneplakaterne findes i forskellige størrelser. Alle plakater fås i 4 forskellige størrelser – den mindste er en A4 størrelse og den største måler 70x100 cm. Hvis værelset er stort kan du med fordel vælge en stor plakat til at fylde tomme vægge, hvorimod små plakater ofte fungerer bedre på mindre værelser med mindre flader. Du kan også lave en billedvæg og mikse forskellige plakater. Sørg for at der er en rød tråd så det ikke bliver rodet at se på – børneværelser er tit lidt rodede i forvejen.

En rød tråd kan være et gennemgående tema i børneplakaterne eller det kan være farver der går igen.

God fornøjelse med indretningen.

Børneplakater
Gratis Fragt v/ køb over 399 kr til Pakkeshop
Unikke plakater
Sikker levering
Ships Worldwide

Kurven er tom